Andre tømrertjenester

Andre tømrertjenester

Garasje og carport

Byggfirma Jakob AS tilbyr oppføring av garasje og carport. Hva ønsker du deg? Det finnes mange muligheter innen garasjer. Vi fører opp enkle garasjer, doble garasjer, garasjer med og uten boder, garasjer med loft eller hems og garasje med carport. Vi kan også føre opp garasjer som er kundetilpasset etter ditt ønske.

Terrasse og balkonger

Byggfirma Jakob AS tar oppdrag innen bygging av terrasser. Vi kan også fjerne gamle terrasser eller bygge på eksisterende terrasser. Når sommeren kommer er det fint å ha et sted å grille, samle venner eller holde middagsbesøk for familien. Vi tilbyr et komplett anbud på en altan, balkong, terrasse eller veranda – tilpasset dine ønsker.

Takarbeid

Er taket ditt av eldre dato? Er du bekymret for at lekkasjer vil oppstå?

Uten et tett tak vil huset bli ødelagt relativt fort. Ved lekkasjer kommer råteskader, og ved råteskader må alt skadet materiell skiftes ut. Slike reparasjoner er ofte kostbare, og dekkes ikke av vanlig innboforsikring.

Etterisolering

Bor du i et hus med kalde gulv og utette, gamle vinduer? Er det vanskelig å få varmen i huset til å vare? Dette kan skyldes dårlig isolasjon. Eldre boliger har ofte mangelfull eller ingen isolasjon. Dette kan enkelt utbedres ved å etterisolere. Ved etterisolering vil du få et lavere energibruk og dermed lavere strømutgifter, i tillegg til et bedre inneklima og komfort.

Spør oss om et uforpliktende tilbud på etterisolering. 

Annet

Vi tar også mindre tømreroppdrag som for eksempel utskiftning av vinduer/dører og gulvlegging. Uansett hvilke tømrertjenester du har behov for, kan vi hjelpe deg. Kontakt oss gjerne for en uforpliktende samtale.

Ansvarsrett_logo_sort_liten

Ønsker du en uforpliktende befaring?

Ta gjerne kontakt via telefon, eller send oss en e-post med dine ønsker.

Telefon: 911 07 401 

E-post: jakobas@online.no 

Adresse: Røsstadveien 32, 4640 Søgne

Send oss en melding